OM PLADESELSKABET

En mikroorganisme

Grunnet & Hother Recordings er et lille pladeselskab stiftet i 2019 af Ole Buhl og Kristian Sørensen. Selskabet udgiver ny dansk musik og kunstneriske værker på tværs af genrer, der forener det musiske med det litterære og det billedlige i en nutidig fortolkning af tidsånden.

Navnet Grunnet & Hother afspejler et spændende samarbejde mellem stifterne på tværs af forskellige kunstneriske udtryksformer-

Mød pladeforlagets grundlæggere

Forlagets grundlæggere er ofte rundt på musiksteder og forsamlinger i hele landet, og du er meget velkommen til at skrive eller ringe, hvis du ønsker at få Ole Buhl ud og spille musikken og høre om Kristian Sørensens egne digte og livserfaringer.

Ole Buhl har formidlet og undervist i musik hele sit arbejdsliv og har spillet rytmisk musik i mangfoldige sammenhænge. Gennem opbygning af egne studiefaciliteter har han udviklet en efterhånden betydelig kompositorisk produktion.

Kristian Hother Sørensen har i det meste af sit liv skrevet digte, når det umålelige og det overvældende skulle finde en form. Hans kundskaber og erfaringer er indhentet gennem mange ophold i udlandet og humanitært arbejde rundt omkring i verden.