UDGIVELSER

BJERGTAGEN – En musikdigtsamling om kærlighedens veje

Ole Buhl’s musiske fortolkning af Kristian Hother Sørensens digtsamling om kærlighedens veje er en tankevækkende påmindelse om at gribe og fastholde lidenskaben i livets mest vanskelige og uforudsigelige situationer. Musikken fanger lidenskabens uomgængelighed, uanset hvor modsætningsfyldte livets omgivelser er eller hvor svære livsbetingelserne forekommer.

På CD’en opleves først to menneskers inderlighed fanget mellem adskilte verdener i Danmark og i Japan og deres forgæves forsøg på at kunne tage ansvar for hinanden.
I et mellemspil i digtsamlingen krydser kærligheden sit spor, da en tidligere peruansk betagelse uden varsel dukker op i en desperat situation på dørtærskelen i København, og lidenskabens erindring forpligter.
Endelig blotlægges forløbet i et gennemlevet kærligt forhold i en næsten voksen livstid. Her kæmper lidenskaben med at få næring, mens et stadig mere påtrængende personligt vidnesbyrd om krigens rædsler og tilfældighedernes spil i konflikterne omkring vores hjemlige verden, gør det stadig vanskeligere at se, på hvilken side det menneskelige lod mon falder.